Magda Kubiś

Magda Kubiś
Magda Kubiś

O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu Cake Room. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)

Przepisy

tarta pekan
Tarta z orzechami pekan
Sernik z jabłkami 1
Sernik z jabłkami
Tarta z jabłkami i kruszonką
Tarta z jabłkami i kruszonką
Biszkopt makowy z miodem
Biszkopt makowy z miodem
Babka cytrynowa
Babka cytrynowa
Mazurek z białą czekoladą i malinami
Mazurek z białą czekoladą i malinami
Krem kawowy do makaroników
Krem kawowy do makaroników na 3 sposoby
Sernik pistacjowy 2
Sernik pistacjowy
Krem jogurtowy
Krem jogurtowy
Żelka cytrynowa
Żelka cytrynowa
Krem truskawkowy z mascarpone
Krem truskawkowy z mascarpone
Monoporcje serca
Monoporcje serca
Ciasto jabłkowe z orzechami
Ciasto jabłkowe z orzechami
Frużelina żurawinowa
Frużelina żurawinowa
Mus brzoskwiniowy
Mus brzoskwiniowy
Frużelina brzoskwiniowa
Frużelina brzoskwiniowa
Pumpkin Spice cakesicles
Pumpkin Spice cakesicles
Oszukany ganache z białej czekolady
„Oszukany” ganache z białej czekolady
Frużelina z owoców leśnych
Frużelina z owoców leśnych
Wkładka bezowa do tortu
Wkładka bezowa do tortu
3
Ptysie tiramisu z kremem kawowym
Krem cytrynowy
Krem cytrynowy
biszkopt z olejem
Idealnie wilgotny biszkopt z olejem
Prażynka orzechowa
Prażynka orzechowa
Mus owocowy
Mus owocowy
Mus z whisky
Mus z whisky
Żelka pomarańczowa
Dwuwarstwowa żelka pomarańczowa
Prażynka pomarańczowa
Prażynka pomarańczowa
Mus mango
Mus mango
Biszkopt pomarańczowy
Biszkopt pomarańczowy
Babeczki z marshmallow
Babeczki z marshmallow
Żelka jeżynowo borówkowa
Żelka jeżynowo borówkowa
Krem limonkowy
Krem limonkowy
Ciasto Zebra czyli marble cake
Ciasto Zebra czyli marble cake
Nadzienie do makaroników z czarnej porzeczki
Nadzienie do makaroników z czarnej porzeczki
Owocowy cobbler
Owocowy cobbler
Mus gruszkowy
Mus gruszkowy
Biszkopt piernikowy
Biszkopt piernikowy
Żelka żurawinowa
Żelka żurawinowa
Żelka kawowa
Żelka kawowa
Mus karmelowy
Mus karmelowy
Krem z serka Philadelphia
Krem z serka Philadelphia
mus z dżemu z czarnej porzeczki
Mus z dżemu z czarnej porzeczki
żelka z dżemu z czarnej porzeczki
Żelka z dżemu z czarnej porzeczki
Mus z czereśni
Mus z czereśni
Żelka z czereśni
Żelka z czereśni
Chrupka kokosowa do tortu
Prażynka kokosowa do tortu
Chrupka Oreo do tortu
Chrupka Oreo do tortu
Beza Pavlova
Beza Pavlova – jak zrobić idealną bezę?
Krem bananowy z czekoladą
Krem bananowy z czekoladą
żelka mandarynkowa
Żelka mandarynkowa
Krem maślany o smaku kawy
Krem maślany o smaku kawy
Mus kawowy
Mus kawowy
Frużelina truskawkowa
Frużelina truskawkowa
Sos whisky
Sos whiskey
bread pudding
Bread pudding
Mus z jeżyn
Mus z jeżyn
Krem 3m
Krem 3M
Fruzelina ananasowa
Frużelina z ananasa
Żelka truskawkowa
Żelka truskawkowa
mus ananasowy
Mus ananasowy
Drip truskawkowy
Drip truskawkowy
Ganache borówkowy
Ganache borówkowy
Biszkopt z masłem
Biszkopt z masłem
Mus z borówek amerykańskich
Mus z borówek amerykańskich
Żelka borówkowa
Żelka borówkowa
Drip borówkowy do tortu
Drip borówkowy do tortu
krem tiramisu
Krem Tiramisu
Krem maślany z karmelem
Krem maślany z karmelem
Krem karmelowy z mascarpone
Krem karmelowy z mascarpone
Lizaki bezowe
Lizaki bezowe
Czekoladowy krem maślany
Czekoladowy krem maślany
Sernik nowojorski
New York cheesecake czyli sernik nowojorski
Akademia Tortu - Biszkopt truskawkowy
Biszkopt truskawkowy
Biszkopt Funfetti
Biszkopt Funfetti
Czarny Drip
Czarny drip
Ganache z masłem
Ganache z masłem
Makaroniki na bezie francuskiej
Makaroniki na bezie francuskiej
Mus truskawkowy z jogurtem
Mus truskawkowy z jogurtem
Ciasto marchewkowe
Ciasto marchewkowe
Krem Reeses Pieces
Krem Reeses Pieces
Krem michałkowy
Krem Michałkowy jasny
Krem chałwowy
Krem chałwowy
mus z aronii
Mus z aronii
Krem hibiskusowy z mascarpone
Krem hibiskusowy
Czarna masa cukrowa
Czarna masa cukrowa
Krem miętowy
Krem miętowy na 3 sposoby
Krem z whiskey
Krem z whiskey
Krem śmietankowy
Krem śmietankowy
Krem cytrynowy z mascarpone
Krem cytrynowy z mascarpone
Krem maślany z mlekiem skondensowanym
Krem maślany na mleku skondensowanym
Krem gruszkowy z mascarpone
Krem gruszkowy z mascarpone
Żelka jabłkowa do tortu
Żelka jabłkowa
Mus wiśniowy
Mus wiśniowy
Krem z czarnej porzeczki z mascarpone
Krem z czarnej porzeczki
Krem bananowy z mascarpone
Krem bananowy z mascarpone
Bananowiec
Bananowiec
Krem Oreo
Krem Oreo
Biała masa cukrowa
Biała masa cukrowa
Mus malinowy z galaretką
Mus malinowy z galaretką
Idealny biszkopt czekoladowy
Idealny biszkopt czekoladowy
Krem kokosowy
Krem kokosowy
bezy
Bezy – idealny przepis
Babeczki cupcakes
Babeczki czyli amerykańskie cupcakes
krem maślany na bezie szwajcarskiej
Krem maślany na bezie szwajcarskiej
Sos karmelowy karmel
Sos karmelowy
Biszkopt tłuszczowy
Biszkopt tłuszczowy
Krem z białej czekolady
Krem z białej czekolady