Szukaj

Magda Kubiś

Magda Kubiś
Magda Kubiś

O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu Cake Room. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)

Przepisy

Marchewkowe cake pops
Marchewkowe cake pops
Pasta pistacjowa domowej roboty
Pasta pistacjowa
Tort musowy z chrupką pistacjową
Tort musowy z chrupką pistacjową
Panna Cotta waniliowa
Panna cotta waniliowa
Matcha ganache
Matcha ganache
tort musowy z jabłkami w karmelu
Tort musowy z jabłkami w karmelu
Chrupka malinowa do tortu
Chrupka malinowa
Czekoladowe makaroniki
Czekoladowe makaroniki
Krem waniliowy do tortu
Krem waniliowy
Pasta orzechowa z orzechów laskowych
Pasta orzechowa
Pistacjowy sernik ricotta
Pistacjowy sernik ricotta
Amerykański krem maślany
Amerykański krem maślany
Krem czekoladowy z mascarpone
Krem czekoladowy z mascarpone
Ganache truskawkowy
Ganache truskawkowy
Tarta pistacjowa z pomarańczą
Tarta pistacjowa z pomarańczą
Mini tarty z kremem pistacjowym
Tartaletki z kremem pistacjowym
Namelaka truskawkowa
Kruche ciasteczka z namelaką truskawkową
Sernik czekoladowy z malinami
Sernik czekoladowy
tarta pekan
Tarta z orzechami pekan
Sernik z jabłkami
Tarta z jabłkami i kruszonką
Tarta z jabłkami i kruszonką
Biszkopt makowy z miodem
Biszkopt makowy z miodem
Babka cytrynowa
Babka cytrynowa
Mazurek z białą czekoladą i malinami
Mazurek z białą czekoladą i malinami
Krem kawowy do makaroników
Krem kawowy do makaroników na 3 sposoby
Sernik pistacjowy
Krem jogurtowy
Krem jogurtowy
Żelka cytrynowa
Żelka cytrynowa
Krem truskawkowy z mascarpone
Krem truskawkowy z mascarpone
Monoporcje serca
Monoporcje serca
Ciasto jabłkowe z orzechami
Ciasto jabłkowe z orzechami
Frużelina żurawinowa
Frużelina żurawinowa
Mus brzoskwiniowy
Mus brzoskwiniowy
Frużelina brzoskwiniowa
Frużelina brzoskwiniowa
Pumpkin Spice cakesicles
Pumpkin Spice cakesicles
Oszukany ganache z białej czekolady
„Oszukany” ganache z białej czekolady
Frużelina z owoców leśnych
Frużelina z owoców leśnych
Wkładka bezowa do tortu
Wkładka bezowa do tortu
Ptysie tiramisu z kremem kawowym
Krem cytrynowy
Krem cytrynowy
biszkopt z olejem
Idealnie wilgotny biszkopt z olejem
Prażynka orzechowa
Prażynka orzechowa
Mus owocowy
Mus owocowy
Mus z whisky
Mus z whisky
Żelka pomarańczowa
Dwuwarstwowa żelka pomarańczowa
Prażynka pomarańczowa
Prażynka pomarańczowa
Mus mango
Mus mango
Biszkopt pomarańczowy
Biszkopt pomarańczowy
Babeczki z marshmallow
Babeczki z marshmallow
Żelka jeżynowo borówkowa
Żelka jeżynowo borówkowa
Krem limonkowy
Krem limonkowy
Ciasto Zebra czyli marble cake
Ciasto Zebra czyli marble cake
Nadzienie do makaroników z czarnej porzeczki
Nadzienie do makaroników z czarnej porzeczki
Owocowy cobbler
Owocowy cobbler
Mus gruszkowy
Mus gruszkowy
Biszkopt piernikowy
Biszkopt piernikowy
Żelka żurawinowa
Żelka żurawinowa
Żelka kawowa
Żelka kawowa
Mus karmelowy
Mus karmelowy
Krem z serka Philadelphia
Krem z serka Philadelphia
mus z dżemu z czarnej porzeczki
Mus z dżemu z czarnej porzeczki
żelka z dżemu z czarnej porzeczki
Żelka z dżemu z czarnej porzeczki
Mus z czereśni
Mus z czereśni
Żelka z czereśni
Żelka z czereśni
Chrupka kokosowa do tortu
Prażynka kokosowa do tortu
Chrupka Oreo do tortu
Chrupka Oreo do tortu
Beza Pavlova
Beza Pavlova – jak zrobić idealną bezę?
Krem bananowy z czekoladą
Krem bananowy z czekoladą
żelka mandarynkowa
Żelka mandarynkowa
Krem maślany o smaku kawy
Krem maślany o smaku kawy
Mus kawowy
Mus kawowy
Frużelina truskawkowa
Frużelina truskawkowa
Sos whisky
Sos whiskey
bread pudding
Bread pudding
Mus z jeżyn
Mus z jeżyn
Krem 3m
Krem 3M
Fruzelina ananasowa
Frużelina z ananasa
Żelka truskawkowa
Żelka truskawkowa
mus ananasowy
Mus ananasowy
Drip truskawkowy
Drip truskawkowy
Ganache borówkowy
Ganache borówkowy
Biszkopt z masłem
Biszkopt z masłem
Mus z borówek amerykańskich
Mus z borówek amerykańskich
Żelka borówkowa
Żelka borówkowa
Drip borówkowy do tortu
Drip borówkowy do tortu
krem tiramisu
Krem Tiramisu
Krem maślany z karmelem
Krem maślany z karmelem
Krem karmelowy z mascarpone
Krem karmelowy z mascarpone
Lizaki bezowe
Lizaki bezowe
Czekoladowy krem maślany
Czekoladowy krem maślany
Sernik nowojorski
New York cheesecake czyli sernik nowojorski
biszkopt truskawkowy
Biszkopt truskawkowy
Biszkopt Funfetti
Biszkopt Funfetti
Czarny Drip
Czarny drip
Ganache z masłem
Ganache z masłem
Makaroniki na bezie francuskiej
Makaroniki na bezie francuskiej
Mus truskawkowy z jogurtem
Mus truskawkowy z jogurtem
Ciasto marchewkowe
Ciasto marchewkowe
Krem Reeses Pieces
Krem Reeses Pieces
Krem michałkowy
Krem Michałkowy jasny
Krem chałwowy
Krem chałwowy
mus z aronii
Mus z aronii
Krem hibiskusowy z mascarpone
Krem hibiskusowy
Czarna masa cukrowa
Czarna masa cukrowa
Krem miętowy
Krem miętowy na 3 sposoby
Krem z whiskey
Krem z whiskey
Krem śmietankowy
Krem śmietankowy
Krem cytrynowy z mascarpone
Krem cytrynowy z mascarpone
Krem maślany z mlekiem skondensowanym
Krem maślany na mleku skondensowanym
Krem gruszkowy z mascarpone
Krem gruszkowy z mascarpone
Żelka jabłkowa do tortu
Żelka jabłkowa
Mus wiśniowy
Mus wiśniowy
Krem z czarnej porzeczki z mascarpone
Krem z czarnej porzeczki
Krem bananowy z mascarpone
Krem bananowy z mascarpone
Bananowiec
Bananowiec
Krem Oreo
Krem Oreo
Biała masa cukrowa
Biała masa cukrowa
Mus malinowy z galaretką
Mus malinowy z galaretką
Idealny biszkopt czekoladowy
Idealny biszkopt czekoladowy
Krem kokosowy
Krem kokosowy
bezy
Bezy – idealny przepis
Babeczki cupcakes
Babeczki czyli amerykańskie cupcakes
krem maślany na bezie szwajcarskiej
Krem maślany na bezie szwajcarskiej
Sos karmelowy karmel
Sos karmelowy
Biszkopt tłuszczowy
Biszkopt tłuszczowy
Krem z białej czekolady
Krem z białej czekolady
Czekoladowy ganache
Czekoladowy ganache
Smarowidło do blach
Smarowidło do blach

Artykuły

Top 3 ciasta na lato
Top 3 ciasta na lato
ciasto na lato
Ciasto na lato. Na gardenparty i na piknik!
Barwniki spożywcze
Barwniki spożywcze
Jak zaplanować rok w słodkim biznesie
Jak zaplanować rok w słodkim biznesie
Jak przygotować ofertę świąteczną
Jak zrobić tort
Jak zrobić tort? Porady dla początkujących
Co zrobić z dużą ilością żółtek
Co upiec na Wielkanoc
Co upiec na Wielkanoc
Konkurs Dekoracji Cukierniczych Expo Sweet 2023
Konkurs dekoracji cukierniczych Expo Sweet 2023
najlepsze desery i ciasta na Boże Narodzenie
Najlepsze desery i ciasta na Boże Narodzenie
Jak zaprojektować tort ślubny
Jak zaprojektować tort ślubny
Torty komunijne
Torty komunijne 2022
Jak odmówić klientowi zamówienia
Jak odmówić klientowi zamówienia
Słownictwo cukiernicze w 4 językach
Słownictwo cukiernicze w 4 językach
Tort piękny od serca
Tort piękny, od serca, na pewno obroni się smakiem
Obsługa posprzedażowa
Obsługa posprzedażowa
Która masa cukrowa jest najlepsza
Która masa cukrowa jest najlepsza?
Czy złoty barwnik jest jadalny
Czy złoty barwnik jest jadalny
Tort z butelką alkoholu
Tort z butelką alkoholu
Drukarka spożywcza do wydruków na tort
Drukarka spożywcza do jadalnych wydruków
Opłatek z nadrukiem na tort
Opłatek z wydrukiem na tort
Dlaczego pęka tynk na torcie
Dlaczego pęka tynk na torcie
Jak rozplanować pracę nad tortem
Jak rozplanować pracę nad tortem
Jak wykorzystać resztki
Jak wykorzystać resztki biszkoptu
Prawa autorskie a dekoracja tortów
Prawa autorskie a dekoracja tortów
Przelicznik foremek
Przelicznik foremek
Czym nasączyć biszkopt do tortu
Czym nasączyć biszkopt do tortu
smaki kremów
Które smaki kremów do tortu do siebie pasują
konkurs tortów artystycznych
Gdzie się udać na konkurs tortów artystycznych
Sklepy z akcesoriami do tortów
Sklepy z akcesoriami do tortów
Tort a liczba porcji
Tort a liczba porcji
Jaki tynk pod masę cukrową
Jaki tynk pod masę cukrową
Narzedzia do dekoracji tortów
Podstawowe narzędzia do dekoracji tortów
Konkurs dekoracji tortów
Konkurs dekoracji tortów – co warto wiedzieć
Tluszcz roślinny
Tłuszcz roślinny w dekoracji tortów
Problemy z tynkiem
Problemy z tynkiem
Pęcherze pod masą cukrową
Pęcherze pod masą cukrową
Jak przechowywać papier waflowy
Gdzie przechowywać papier waflowy

Byłaś na szkoleniu?

Jeśli byłaś w tym roku na szkoleniu stacjonarnym u jednego z naszych instruktorów, to mamy dla Ciebie niespodziankę: darmowy, miesięczny dostęp do tutoriali naszego instruktora!

Załóż darmowe konto lub zaloguj się aby uzyskać dostęp!

Załóż konto

Załóż darmowe konto

1
Dane
2
Tel.
3
Adres
4
Email
Imię *
Nazwisko *
Kierunkowy *
Telefon *
Miasto *
Państwo *
Skąd dowiedziałaś się o Akademii Tortu? *
Email *
Potwierdź email *
Hasło *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Potwierdź hasło *
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.

Dołącz do nas!

Akademia Tortu logo Round
Abonament już od 58zł/mc

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Reklama

Zainspiruj się!

CakeRoom.pl

Artykuły

Rodzaje kremów cukierniczych

Rodzaje kremów cukierniczych 

Przewodnik po Najpopularniejszych Kremach Cukierniczych Kremy cukiernicze stanowią istotną część wielu deserów, od prostych wypieków po wyszukane torty. Są nie tylko elementem dekoracyjnym, ale również

Więcej »

Reklama

Zaloguj się

Magdalenki pistacjowe