Jak otynkować tort kremem maślanym

O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)
Jak otynkować tort kremem maślanym

Jak otynkować tort kremem maślanym

W tym tutorialu pokażemy wam jak poprawnie otynkować tort jak otynkować tort kremem maślanym aby uzyskać gładką powierzchnię i ostry kant. Dowiesz się jakie rodzaje kremów nadają się do tego celu najbardziej i poznasz techniki, dzięki którym tynkowanie tortu kremem będzie proste i przyjemne.

Czego się nauczysz

Czym jest warstwa okruszkowa.
Jakim kremem tynkować tort.
O konsystencji kremu.
Jak odpowietrzyć krem.
Jakich użyć narzędzi.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email