O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)

Jak przygotować krem maślany do tynkowania

Jak przygotować idealny krem maślany do tynkowania tortów pod masę cukrową? Co zrobić aby krem miał idealną konsystencje i pozwalał na uzyskanie gładkiej i równej powierzchni pod masę cukrową?

Jakie są rodzaje kremów maślanych i które nadają się do tynkowania a które do dekoracji? Na te i wiele więcej pytań odpowiadamy w tym tutorialu.

Czego się nauczysz

O rodzajach kremów maślanych.
Które kremy są idealne pod masę cukrową.
Jaka powinna być konsystencja kremu do tynkowania.
Jak odpowietrzyć krem.
Jak uratować zwarzony krem.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email