
Jak przygotować ofertę świąteczną
Co roku z naszymi niezrównanymi ekspertkami zbieramy się do ujęcia w całość naszych przemyśleń na temat oferty świątecznej w naszych pracowniach i cukierniach. Ale sami
Większość z Was pewnie zauważyła, że ostatnio w modzie są wysokie torty jednopiętrowe. Najczęstszym tego przykładem jest tort Jednorożec. Torty z dekoracją z czekoladowym drip’em również prezentują się lepiej w wysokiej wersji.
W tym tutorialu pokażę Wam jak zrobić tort z ukrytym piętrem. To właśnie dzięki ukrytemu w środku piętru tak wysoki tort jest prościej kroić a porcje są takiego samego rozmiaru jak w tradycyjnej wielkości tortach!
Zacznij od zaopatrzenia się w pomocny sprzęt! Pamiętaj, że mając aktywną subskrypcję w naszej Akademii, wszystko, co potrzebne możesz kupić z rabatem w naszych partnerskich sklepach.
*Niektóre z linków pojawiających się w tym tekście to linki afiliacyjne. Działają one w ten sposób, że Akademia Tortu otrzyma drobną prowizję, jeśli po kliknięciu w taki link dokonacie zakupu. Dzięki takim zakupom wiem, że nasze rekomendacje są dla Was wiarygodne, a cena, jaką zapłacicie oczywiście w ogóle się nie zmieni! Akademia poleca i linkuje wyłącznie te produkty, które są przez nas osobiście sprawdzone i przetestowane.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Co roku z naszymi niezrównanymi ekspertkami zbieramy się do ujęcia w całość naszych przemyśleń na temat oferty świątecznej w naszych pracowniach i cukierniach. Ale sami
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!
Oferujemy profesjonalne kursy i instruktaże video. Wszystko o tortach i ich zdobieniu: szczegółowo i po polsku! Rzetelne szkolenie za minimalne pieniądze. Dostęp do wiedzy w dowolnie wybranym momencie, w zaciszu własnego domu!
4 odpowiedzi
Dzień dobry,
Mam pytanie odnośnie ciasta – czy da się upiec je w rancie? Czy może piecze Pani w trzech osobnych formach / jednej – i po kolei kolejny blat piecze się po upieczeniu pierwszego?
Pozdrawiam, Julia
Biszkopty piekę w rancie. Ciasta w blaszkach. Mam 3 blaszki tego samego rozmiaru. Wylewam ciasto do nichi piekę 3 na raz. Ciasto nie moze czekać na blacie, moze nie urosnąć. DO smarowania blach używam tego https://akademiatortu.pl/przepisy/smarowidlo-do-blach/
Super, bardzo dziękuję za odpowiedź – wszystko jasne! 🙂
Witam. Mam takie pytanie. Jak potem kroić taki tort z ukrytym piętrem..?