O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)

Atrapy tortów

Ztego tutorialu dowiesz się jakie zastosowanie mają atrapy tortów wykonane ze styropianiu. Co więcej poznasz techniki ich dekoracji i powlekania masą cukrową oraz kremem. Jakie są rozmiary atrap, kiedy ich używać i jak dekorować – to pytania, na które uzyskasz odpowiedzi.

Chcesz się dowiedzieć jak oczyścić atrapę z masy cukrowej lub kremu? Kliknij TUTAJ.

Czego się nauczysz

Kiedy użyć atrapy do tortu.
Rozmiary atrap.
Jak powlec atrapę masą cukrową.
Jak nałożyć krem maślany na atrapę.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email