
Jak przygotować ofertę świąteczną
Co roku z naszymi niezrównanymi ekspertkami zbieramy się do ujęcia w całość naszych przemyśleń na temat oferty świątecznej w naszych pracowniach i cukierniach. Ale sami
Bananowiec, to ostatnio bardzo popularne ciasto na naszych stołach. Szczególnie w sezonie jesienno-zimowym, kiedy częściej sięgamy po korzenne smaki. To ciasto sycące i pożywne, które pozwala na wykorzystanie bananów, których nikt już nie chce zjeść. Właśnie takie banany, nadają się do tego ciasta najbardziej. Są najsłodsze i genialnie oddają swoje walory smakowe. Więc jeśli nie wiesz co zrobić ze starymi owocami, wykorzystaj je do ciasta! Ciasto bananowe z tego przepisu również idealnie nadaje się na mufinki – z kremem z serka Philadelphia są pyszne!
Przepis Akademii Tortu, to gwarancja uzyskania wilgotnego, bogatego w smak bananowca. Zobacz jak go przygotować!
Zacznij od zaopatrzenia się w pomocny sprzęt! Pamiętaj, że mając aktywną subskrypcję w naszej Akademii, wszystko, co potrzebne możesz kupić z rabatem w naszych partnerskich sklepach.
15 minut
20 muffinków
Babeczki i muffinki
*Niektóre z linków pojawiających się w tym tekście to linki afiliacyjne. Działają one w ten sposób, że Akademia Tortu otrzyma drobną prowizję, jeśli po kliknięciu w taki link dokonacie zakupu. Dzięki takim zakupom wiem, że nasze rekomendacje są dla Was wiarygodne, a cena, jaką zapłacicie oczywiście w ogóle się nie zmieni! Akademia poleca i linkuje wyłącznie te produkty, które są przez nas osobiście sprawdzone i przetestowane.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Co roku z naszymi niezrównanymi ekspertkami zbieramy się do ujęcia w całość naszych przemyśleń na temat oferty świątecznej w naszych pracowniach i cukierniach. Ale sami
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!
Oferujemy profesjonalne kursy i instruktaże video. Wszystko o tortach i ich zdobieniu: szczegółowo i po polsku! Rzetelne szkolenie za minimalne pieniądze. Dostęp do wiedzy w dowolnie wybranym momencie, w zaciszu własnego domu!
2 odpowiedzi
Bardzo dobre ciasto bananowe, wilgotne,rozpływa się w ustach.Super przepis, gratuluję
Upiekłam i mój mąż stwierdził, że ciacho najlepiej jeść na drugi dzień wtedy „gumowatość” jest mniejsza. Potwierdzam chociaż mi osobiście to nie przeszkadza.