Rodzaje kremów cukierniczych
Przewodnik po Najpopularniejszych Kremach Cukierniczych Kremy cukiernicze stanowią istotną część wielu deserów, od prostych wypieków po wyszukane torty. Są nie tylko elementem dekoracyjnym, ale również
Blat do tortu nie zawsze musi być biszkoptem. Oczywiście różne odmiany biszkoptu – klasyczny, tłuszczowy i ich wszelkie pośrednie wersje – to wciąż najbardziej popularna opcja, ale na pewno zetknęliście się już z tortami złożonymi na bazie innych ciast. Blat do tortu można upiec z rozmaitych składników i w zasadzie należy się kierować ich dalszym losem – jakimi kremami chcemy je przełożyć, czy będą to konstrukcje lekkie, raczej ciężkie, a może antygrawitacyjne. Jaki będzie rozmiar i jakie wykończenie – każda z tych spraw ma niebagatelne znaczenie, gdy decydujemy się na blat do tortu. A wybór mamy ogromny! Ciasto ucierane, marchewkowe (czy dyniowe), blaty bezowe, bananowiec, brownie – i wiele innych. Zerknijcie na nie, na pewno będą świetną inspiracją przy komponowaniu tortów!
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Przewodnik po Najpopularniejszych Kremach Cukierniczych Kremy cukiernicze stanowią istotną część wielu deserów, od prostych wypieków po wyszukane torty. Są nie tylko elementem dekoracyjnym, ale również
Dołącz do nas już dzisiaj!