

Najlepsze desery i ciasta na Boże Narodzenie 2022
Zapraszamy na najlepsze desery i ciasta na Boże Narodzenie – swoimi ulubionymi przepisami dzielą się nieocenieni instruktorzy i goście Akademii Tortu. Boże Narodzenie to czas
Jak uzyskać ostry kant z masy cukrowej na torcie, to jedno z częściej pojawiających się pytań na naszej grupie na Fecabooku. Dlatego wychodzę na przeciw oczekiwaniom i w tym tutorialu pokazuję jak obłożyć tort masą cukrową i uzyskać ostry kant. Co więcej, przedstawiam dwa różne sposoby na uzyskanie wspomnianego ostrego kantu. Metoda, o której mowa w tym szkoleniu, najlepiej sprawdza się kiedy masa cukrowa jest elastyczna. Więc jeśli Twoja masa jest sztywna i się rwie, zajrzyj do tutorialu na temat innej metody powlekania tortu masą cukrową.
Zacznij od zaopatrzenia się w pomocny sprzęt! Pamiętaj, że mając aktywną subskrypcję w naszej Akademii, wszystko, co potrzebne możesz kupić z rabatem w naszych partnerskich sklepach.
Finaliści Słodkich Oskarów zostali wybrani! Spośród zgłoszonych przez Was kandydatów, prezentujemy tych, którzy otrzymali najwiecej zgłoszeń. Teraz wszystko już w Waszych rękach – zagłosujcie na mistrza w każdej kategorii i wyłońcie Gwiazdę Roku 2021!
Wśród uczestników zabawy rozlosujemy fajne nagrody!
Z dumą prezentujemy prace, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego tutorialu!
Chcesz zobaczyć więcej? Kliknij TUTAJ
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Zapraszamy na najlepsze desery i ciasta na Boże Narodzenie – swoimi ulubionymi przepisami dzielą się nieocenieni instruktorzy i goście Akademii Tortu. Boże Narodzenie to czas
Dołącz do nas już dzisiaj!
Oferujemy profesjonalne kursy i instruktaże video. Wszystko o tortach i ich zdobieniu: szczegółowo i po polsku! Rzetelne szkolenie za minimalne pieniądze. Dostęp do wiedzy w dowolnie wybranym momencie, w zaciszu własnego domu!
2023 © Akademia Tortu ®
Made with ❤️ by Magda Kubiś