O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)

Jak obłożyć wysoki tort masą cukrową

Po obejrzeniu tego tutorialu będziesz wiedzieć jak obłożyć wysoki tort masą cukrową.  Powlekanie wysokich tortów masą cukrową i nie będzie już zagadką! Skorzystaj z naszego kalkulatora aby dowiedzieć się ile masy cukrowej będzie Ci potrzebne do obłożenia tortu.

Dodatkowe, przydatne informacje znajdziesz też na blogu w naszym artykule dotyczącym składania piętrowych tortów – kliknij TUTAJ.

Czego się nauczysz

Jak powlec wysoki tort masą cukrową.
Co zrobić by masa się nie porwała.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email