O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)

Jak obłożyć wysoki tort masą cukrową

Po obejrzeniu tego tutorialu będziesz wiedzieć jak obłożyć wysoki tort masą cukrową.  Powlekanie wysokich tortów masą cukrową i nie będzie już zagadką! Skorzystaj z naszego kalkulatora aby dowiedzieć się ile masy cukrowej będzie Ci potrzebne do obłożenia tortu.

Dodatkowe, przydatne informacje znajdziesz też na blogu w naszym artykule dotyczącym składania piętrowych tortów – kliknij TUTAJ.

Czego się nauczysz

Jak powlec wysoki tort masą cukrową.
Co zrobić by masa się nie porwała.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Galeria

Z dumą prezentujemy prace, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego tutorialu!

Brak dodanych zdjęć.

Chcesz zobaczyć więcej? Kliknij TUTAJ