Jak przełożyć tort kremem

O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)
Jak przełożyć tort kremem

Jak przełożyć tort kremem bez użycia rantu

Jak przełożyć tort kremem bez użycia rantu? W jaki sposób zapobiec pojawianiu się bąbli powietrza pod masą cukrową? I wreszcie co zrobić, aby uniknąć efektu tortu “beczki”? To kolejne podstawy dekorowania tortów w stylu angielskim, które opanujesz dzięki tutorialom Akademii Tortu!

Czego się nauczysz

Jak przygotować biszkopt do przekładania kremem.
Co zrobić by uniknąć efektu beczki.
W jaki sposób zapobiec tworzeniu się bąbli powietrza pod masą cukrową.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Galeria

Z dumą prezentujemy prace, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego tutorialu!

Nie dodano jeszcze żadnych zdjęć.

Chcesz zobaczyć więcej? Kliknij TUTAJ

Przypnij na pinterest

Jak przełożyć tort kremem