Jak przygotować masę cukrową do powlekania tortu

O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)
Jak przygotować masę cukrową do powlekania tortu

Jak przygotować masę cukrową do powlekania tortu

Jak przygotować masę cukrową do powlekania tortu? Masa cukrowa to podstawa dekoracji tortów w stylu angielskim. Dlatego przygotowaliśmy przewodnik, z którego dowiesz się wszystkiego o masie cukrowej.

Czego się nauczysz

Jakich użyć narzędzi.
Jak uplastycznić masę cukrową.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Galeria

Z dumą prezentujemy prace, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego tutorialu!

Brak dodanych zdjęć.

Chcesz zobaczyć więcej? Kliknij TUTAJ

Galeria

Z dumą prezentujemy prace, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego tutorialu!

Brak dodanych zdjęć.

Chcesz zobaczyć więcej? Kliknij TUTAJ

Przypnij na pinterest