Jak przygotować masę cukrową do powlekania tortu

O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)
Jak przygotować masę cukrową do powlekania tortu

Jak przygotować masę cukrową do powlekania tortu

Jak przygotować masę cukrową do powlekania tortu? Masa cukrowa to podstawa dekoracji tortów w stylu angielskim. Dlatego przygotowaliśmy przewodnik, z którego dowiesz się wszystkiego o masie cukrowej.

Czego się nauczysz

Jakich użyć narzędzi.
Jak uplastycznić masę cukrową.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email