
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Zapraszam Was serdecznie na nasze luźne spotkanie online, które odbędzie się w poniedziałek, 7go kwietnia! Będzie to doskonała okazja, żeby porozmawiać o wszystkim, co związane ze słodkim światem – dekorowanie, pieczenie, przepisy, techniki, a także o naszym portalu Akademii Tortu.
Spotkanie jest całkowicie **nieformalne** – każdy może dołączyć! Jeśli macie konkretne pytania lub tematy, które chcielibyście poruszyć, dajcie mi znać wcześniej, żebym mogła się przygotować.
Startujemy o godzinie 21:30 czasu polskiego, mam nadzieję, że będziecie z nami – im więcej osób, tym ciekawiej!
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!