
Jak przygotować ofertę świąteczną
Co roku z naszymi niezrównanymi ekspertkami zbieramy się do ujęcia w całość naszych przemyśleń na temat oferty świątecznej w naszych pracowniach i cukierniach. Ale sami
Mus z jeżyn jest jak podsumowanie letnich chwil. Pachnie jak nagrzany słońcem ogród, w smaku niesie lekko kwaśne, otrzeźwiające nuty, jak z wiejskiej, chłodnej spiżarni prababci. Mus jeżynowy ma kolor obłędny, wyrazisty, a teksturę aksamitną. Ma w sobie coś swojskiego i dobrego, jak wakacje z dzieciństwa.
Mus jeżynowy jest wspaniałym deserem sam w sobie, świetnie poradzi sobie w pucharkach na słodkim stole, lubi się łączyć z delikatnymi kremami, jak śmietanka czy biała czekolada, ale i w dekadenckiej wersji z czekoladą też wypadnie znakomicie.
Jeżyny mają wiele właściwości prozdrowotnych, regulują poziom cukru we krwi i przyspieszają przemianę materii! Kryją w sobie mnóstwo witaminy C i antyoksydantów. Warto sięgać po nie w sezonie!
Zacznij od zaopatrzenia się w pomocny sprzęt! Pamiętaj, że mając aktywną subskrypcję w naszej Akademii, wszystko, co potrzebne możesz kupić z rabatem w naszych partnerskich sklepach.
15 minut
2 przełożenia fi18
Mus
Czasami przełożenie musu do rękawa cukierniczego może stwarzać, mniej wprawionym, problemy. Ale jest na to prosty sposób – wystarczy wysoki wazon lub słoik. Trzeba sobie jakoś radzić, jak się ma tylko dwie ręce!
*Niektóre z linków pojawiających się w tym tekście to linki afiliacyjne. Działają one w ten sposób, że Akademia Tortu otrzyma drobną prowizję, jeśli po kliknięciu w taki link dokonacie zakupu. Dzięki takim zakupom wiem, że nasze rekomendacje są dla Was wiarygodne, a cena, jaką zapłacicie oczywiście w ogóle się nie zmieni! Akademia poleca i linkuje wyłącznie te produkty, które są przez nas osobiście sprawdzone i przetestowane.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Co roku z naszymi niezrównanymi ekspertkami zbieramy się do ujęcia w całość naszych przemyśleń na temat oferty świątecznej w naszych pracowniach i cukierniach. Ale sami
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!
Oferujemy profesjonalne kursy i instruktaże video. Wszystko o tortach i ich zdobieniu: szczegółowo i po polsku! Rzetelne szkolenie za minimalne pieniądze. Dostęp do wiedzy w dowolnie wybranym momencie, w zaciszu własnego domu!