
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Orzeźwiające limonki i smaku słodko-cierpkim i charakterystycznym aromacie są idealnym wyborem do letnich, cytrusowych i tropikalnych kompozycji. Smak limonkowy nieodparcie kojarzy się z wakacjami, urlopem w promieniach słońca i relaksem – szczególnie w wydaniu a’la mojito, z dodatkiem mięty. Suszone plasterki limonek stanowią uroczą dekorację i dodatek do ciasteczek, na opakowania czy jako przybranie słodkiego stołu. Smak limonkowy świetnie podkreśla inne smaki i jest interesującym wyborem jako drugi, czy trzeci smak w kompozycji.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!