Jak przełożyć tort kremem

O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)
Jak przełożyć tort kremem

Jak przełożyć tort kremem bez użycia rantu

Jak przełożyć tort kremem bez użycia rantu? W jaki sposób zapobiec pojawianiu się bąbli powietrza pod masą cukrową? I wreszcie co zrobić, aby uniknąć efektu tortu “beczki”? To kolejne podstawy dekorowania tortów w stylu angielskim, które opanujesz dzięki tutorialom Akademii Tortu!

Czego się nauczysz

Jak przygotować biszkopt do przekładania kremem.
Co zrobić by uniknąć efektu beczki.
W jaki sposób zapobiec tworzeniu się bąbli powietrza pod masą cukrową.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email