Drip cake

O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)
Drip cake

Drip cake

W tym tutorialu, nauczysz się jak przygotować drip o idealnej konsystencji i jak go zabarwić na dowolny kolor . Co więcej, pokażę Tobie jak osiągnąć efekt ombre na torcie bez masy cukrowej. Przygotujemy posypkę dobraną do kolorystyki tortu. Wykonamy przyozdobione koronką żagle i kule z czekolady. Zobaczysz też jak zainstalować te ozdoby na torcie.

Czego się nauczysz

Wszytko o tym jak przygotować dobry drip.
Jak dobrać kolory posypki.
W jaki sposób zrobić i pokolorować perełki.
Jak zrobić różne elementy posypki.
Przygotowania koronki.
Jak zrobić żagle i kule z czekolady.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email