Jak przygotować ganache do tynkowania tortu

O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)
Jak przygotować ganache do tynkowania tortu

Ganache do tynkowania tortu

Ganache do tynkowania tortu ma wiele zalet! W tym tutorialu omówimy podstawy pracy z czekoladowym ganache. Czym jest, jakie są jego rodzaje i jak go przygotować z dowolnego rodzaju czekolady.

Czego się nauczysz

Co to jest ganache.
Rodzaje ganache.
Jak zrobić ganache do tynkowania tortu.
Zalety i wady ganache do tynkowania tortów.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email