O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)

Jak zrobić prosty stelaż do tortu antygrawitacyjnego

Nie jeden raz widząc torty trójwymiarowe czy antygrawitacyjne zastanawiamy się jak są zbudowane…

Jak może już wiecie, nasza Akademia ma również swoją prywatną grupę na Facebook’u. To właśnie w tej grupie nasi subskrybenci zadają pytania a my staramy się na nie odpowiedzieć. Czasami jest nam prościej coś pokazać niż wytłumaczyć pisząc i wtedy właśnie robimy sobie w grupie sesję na żywo! Tak było i tym razem – jednej z naszych subskrybentek spodobał się tort i zastanawiała się jak go zrobić – zrobiliśmy więc sesje na żywo specjalnie dla niej!

W tym filmie zobaczycie jak zbudować prosty stelaż na 3 różne sposoby. Pokażę wam jakich użyć materiałów i narzędzi. Jak przystosować podstawkę do stelaża a także jak dostosować całość do kontaktu z żywnością.

Zapraszam!

Czego się nauczysz

Rodzaje materiałów jakie można wykorzystać.
Gdzie kupić części to tortu antygrawitacyjnego.
Jak przygotować podstawkę.
Jak przymocować stelaż do podstawki.
Jak przygotować stelaż do styczności z żywnością.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email