Wbrew pozorom biszkopt wcale nie jest takim prostym ciastem jak się wydaje. Potrafi nastręczyć wielu trudności nawet najlepszym cukiernikom. Dlatego w tym tutorialu pokazujemy rodzaje i sposoby przygotowania idealnych ciast biszkoptowych. Pokazujemy sprawdzone przepisy, które najlepiej nadają się do dalszego dekorowania. Jak pokroić i wyrównać blaty, aby ładnie się prezentowały przed i po pokrojeniu tortu? Jak pozbyć się powietrza, aby później nie pojawiło się w postaci pęcherzy pod masą cukrową? Między innymi na te pytania odpowiada ten tutorial.
Ten tutorial jest płatny.
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Z dumą prezentujemy prace, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego tutorialu!
Chcesz zobaczyć więcej? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!
Oferujemy profesjonalne kursy i instruktaże video. Wszystko o tortach i ich zdobieniu: szczegółowo i po polsku! Rzetelne szkolenie za minimalne pieniądze. Dostęp do wiedzy w dowolnie wybranym momencie, w zaciszu własnego domu!
2023 © Akademia Tortu ®
Made with ❤️ by Magda Kubiś