

Najlepsze desery i ciasta na Boże Narodzenie 2022
Zapraszamy na najlepsze desery i ciasta na Boże Narodzenie – swoimi ulubionymi przepisami dzielą się nieocenieni instruktorzy i goście Akademii Tortu. Boże Narodzenie to czas
Ten przepis na krem kokosowy na bazie skondensowanego mleka, to słodka propozycja, którą pokocha każdy łasuch. Oprócz wiórków kokosowych, można do niego dodać także orzechy. Nadaje się do wykorzystania w przypadku tortów obkładanych masą cukrową, jak i typu naked czy Lamington. Wszystkie smaki, które pasują do tego kremu znajdziesz we wpisie Kremy do tortów – sprawdzone kombinacje smakowe.
Zacznij od zaopatrzenia się w pomocny sprzęt! Pamiętaj, że mając aktywną subskrypcję w naszej Akademii, wszystko, co potrzebne możesz kupić z rabatem w naszych partnerskich sklepach.
Z dumą prezentujemy słodkości, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego przepisu!
Chcesz zobaczyć więcej? Kliknij TUTAJ
*Niektóre z linków pojawiających się w tym tekście to linki afiliacyjne. Działają one w ten sposób, że Akademia Tortu otrzyma drobną prowizję, jeśli po kliknięciu w taki link dokonacie zakupu. Dzięki takim zakupom wiem, że nasze rekomendacje są dla Was wiarygodne, a cena, jaką zapłacicie oczywiście w ogóle się nie zmieni! Akademia poleca i linkuje wyłącznie te produkty, które są przez nas osobiście sprawdzone i przetestowane.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Zapraszamy na najlepsze desery i ciasta na Boże Narodzenie – swoimi ulubionymi przepisami dzielą się nieocenieni instruktorzy i goście Akademii Tortu. Boże Narodzenie to czas
Dołącz do nas już dzisiaj!
Oferujemy profesjonalne kursy i instruktaże video. Wszystko o tortach i ich zdobieniu: szczegółowo i po polsku! Rzetelne szkolenie za minimalne pieniądze. Dostęp do wiedzy w dowolnie wybranym momencie, w zaciszu własnego domu!
2023 © Akademia Tortu ®
Made with ❤️ by Magda Kubiś
9 odpowiedzi
O cudownie że jest przepis na termomiks Jak by było więcej takich przepisów z użyciem termomiksa to bym była przeszczesliwa ?
Się postaram 🙂
Na jaką średnice tortu taka ilość kremu ?
Starcza na 3 przełożenia fi20.
Czy ten krem można mrozić?
Nie próbowałam, ale myślę, że nic mu nie będzie.
Czy Krem można zrobić dzień wcześniej i włożyć do lodówki na całą noc ?
Możnaa, ale wtedy wyjąć trzeba z pół godziny przed przekładaniem bo zimny ciężko się rozsmarowuję na blacie. Trzeba wyczuć moment 😉
Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź