
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Maliny należą do tych owoców, które rzadko budzą sprzeciw. Chyba jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się usłyszeć, że ktoś nie lubi malin, a w związku z tym zawsze umieszczam je w puli „bezpiecznych wyborów”, gdy nie wiem, dla kogo przygotowuję tort i nie mam wytycznych co do smaków. Maliny po prostu smakują jak lato. Nawet usmażone, zamrożone, obgotowane i zmielone zachowują swój charakterystyczny aromat. Z podobnymi smakami się nie gryzą, z innymi doskonale idą w parze. Fajnie zachowują kolor w obróbce, co jest ich dodatkowym atutem.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!