Jak zaplanować rok w słodkim biznesie
Myśleliście już o tym, jak zaplanować rok w słodkim biznesie? Na początku stycznia, gdy opada wreszcie kurz po świątecznym i noworocznym szaleństwie, warto choć na
Uwielbiam przetwory z malin. Nawet usmażone, zamrożone, obgotowane i zmielone zachowują swój charakterystyczny smak i zapach. Maliny pasują mi do wszystkiego. Z podobnymi się nie gryzą, z innymi smakami też dobrze idą w parze, podkreślają i uzupełniają.
Żelka malinowa to produkt doskonały. Ma świetny żywy kolor, więc bardzo ładnie prezentuje się w przekroju. Cierpki, intensywny smak dobrze przełamuje słodycz tortu, świetnie nada się też do deserów, ciast, monoporcji czy tortów musowych. Można użyć owoców świeżych i mrożonych!
Przepisem na żelkę malinową do tortu podzieliła się z nami Marlena Doroś. Dziękujemy!
Zacznij od zaopatrzenia się w pomocny sprzęt! Pamiętaj, że mając aktywną subskrypcję w naszej Akademii, wszystko, co potrzebne możesz kupić z rabatem w naszych partnerskich sklepach.
15 minut
1 żelka fi15
Żelka do tortu
*Niektóre z linków pojawiających się w tym tekście to linki afiliacyjne. Działają one w ten sposób, że Akademia Tortu otrzyma drobną prowizję, jeśli po kliknięciu w taki link dokonacie zakupu. Dzięki takim zakupom wiem, że nasze rekomendacje są dla Was wiarygodne, a cena, jaką zapłacicie oczywiście w ogóle się nie zmieni! Akademia poleca i linkuje wyłącznie te produkty, które są przez nas osobiście sprawdzone i przetestowane.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Myśleliście już o tym, jak zaplanować rok w słodkim biznesie? Na początku stycznia, gdy opada wreszcie kurz po świątecznym i noworocznym szaleństwie, warto choć na
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!
Oferujemy profesjonalne kursy i instruktaże video. Wszystko o tortach i ich zdobieniu: szczegółowo i po polsku! Rzetelne szkolenie za minimalne pieniądze. Dostęp do wiedzy w dowolnie wybranym momencie, w zaciszu własnego domu!
3 odpowiedzi
Witam. Na jaka średnicę tortu jest przepis bo nie znalazłam informacji? Pozdrawiam
PS bardzo dużo przydatnych informacji na stronie. Dzięki ❤️
Dziekuje. Jest w samym przepisie – fi15 🙂
A która żelatyna najlepsza? Bo teraz widać tylko w sklepach te deserowe, to jak to poprzeliczac. Jestem mega początkująca i mam jak do tej pory źle doświadczenia przy pracy z zelatyna 😅