O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)

Donut cake – tort w kształcie pączka

Z czym Wam się kojarzy donut? Wiadomo, z amerykańskim policjantem i jego radiowozem pełnym pustych opakowań z sypiącym się cukrem pudrem. Tymczasem klasyczny donut – pączek z dziurką, z kolorową polewą, posypką, albo nadzieniem – to absolutny dziecięcy hit! Jedni lubią wersje czekoladowe, inni z konfiturą, a znajdą się amatorzy wersji zupełnie czystej, nawet bez pudru. W zamierzchłej przeszłości zwane całuskami, donuty podbiły nasze serca i stoły. Oto tort w kształcie wielkiego donut’a – zapewniam Was, to będzie rewelacja imprezy!

Czego się nauczysz

Jak uzyskać odpowiedni kształt tortu.
Jak wypełnić kremem aby nie zatracić kształtu.
Jak otynkować by powierzchnia była idealnie gładka.
Jak zrobić polewę.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email