Założycielka Akademii Tortu. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)
Nadtynk czyli „Oszukany” ganache z białej czekolady
Frużelina z owoców leśnych
Wkładka bezowa do tortu
Ptysie tiramisu z kremem kawowym
Krem cytrynowy
Idealnie wilgotny biszkopt z olejem
Prażynka orzechowa
Mus owocowy
Mus z whisky
Dwuwarstwowa żelka pomarańczowa
Prażynka pomarańczowa
Mus mango
Biszkopt pomarańczowy
Babeczki z marshmallow
Żelka jeżynowo borówkowa
Krem limonkowy
Ciasto Zebra czyli marble cake
Nadzienie do makaroników z czarnej porzeczki
Owocowy cobbler
Mus gruszkowy
Biszkopt piernikowy
Żelka żurawinowa
Żelka kawowa
Mus karmelowy
Krem z serka Philadelphia
Mus z dżemu z czarnej porzeczki
Żelka z dżemu z czarnej porzeczki
Mus z czereśni
Żelka z czereśni
Prażynka kokosowa do tortu
Chrupka Oreo do tortu
Beza Pavlova – jak zrobić idealną bezę?
Krem bananowy z czekoladą
Żelka mandarynkowa
Krem maślany o smaku kawy
Mus kawowy
Frużelina truskawkowa
Sos whiskey
Bread pudding
Mus z jeżyn
Krem 3M
Frużelina z ananasa
Żelka truskawkowa
Mus ananasowy
Drip truskawkowy
Ganache borówkowy
Biszkopt z masłem
Mus z borówek amerykańskich
Żelka borówkowa
Drip borówkowy do tortu
Krem Tiramisu
Krem maślany z karmelem
Krem karmelowy z mascarpone
Lizaki bezowe
Czekoladowy krem maślany
New York cheesecake czyli sernik nowojorski
Biszkopt truskawkowy
Biszkopt Funfetti
Czarny drip
Ganache z masłem
Makaroniki na bezie francuskiej
Mus truskawkowy z jogurtem
Ciasto marchewkowe
Krem Reeses Pieces
Krem Michałkowy jasny
Krem chałwowy
Mus z aronii
Krem hibiskusowy
Czarna masa cukrowa
Krem miętowy na 3 sposoby
Krem z whiskey
Krem śmietankowy
Krem cytrynowy z mascarpone
Krem maślany na mleku skondensowanym
Krem gruszkowy z mascarpone
Żelka jabłkowa
Mus wiśniowy
Krem z czarnej porzeczki
Krem bananowy z mascarpone
Bananowiec
Krem Oreo
Biała masa cukrowa
Mus malinowy z galaretką
Idealny biszkopt czekoladowy
Krem kokosowy
Bezy – idealny przepis
Babeczki czyli amerykańskie cupcakes
Krem maślany na bezie szwajcarskiej
Sos karmelowy
Biszkopt tłuszczowy
Krem z białej czekolady
Czekoladowy ganache
Smarowidło do blach
Artykuły
Zadatek czy zaliczka przy zamówieniu tortu?
Co zrobić z białek?
Top 3 ciasta na lato
Ciasto na lato. Na gardenparty i na piknik!
Barwniki spożywcze
Jak zaplanować rok w słodkim biznesie
Jak przygotować ofertę świąteczną
Jak zrobić tort? Porady dla początkujących
Co zrobić z dużą ilością żółtek
Co upiec na Wielkanoc
Konkurs dekoracji cukierniczych Expo Sweet 2023
Najlepsze desery i ciasta na Boże Narodzenie
Jak zaprojektować tort ślubny
Torty komunijne
Jak odmówić klientowi zamówienia
Słownictwo cukiernicze w 4 językach
Tort piękny, od serca, na pewno obroni się smakiem
Obsługa posprzedażowa
Która masa cukrowa jest najlepsza?
Czy złoty barwnik jest jadalny
Tort z butelką alkoholu
Drukarka spożywcza do jadalnych wydruków
Opłatek z wydrukiem na tort
Dlaczego pęka tynk na torcie
Jak rozplanować pracę nad tortem
Jak wykorzystać resztki biszkoptu
Prawa autorskie a dekoracja tortów
Przelicznik foremek
Czym nasączyć biszkopt do tortu
Które smaki kremów do tortu do siebie pasują
Gdzie się udać na konkurs tortów artystycznych
Sklepy z akcesoriami do tortów
Tort a liczba porcji
Jaki tynk pod masę cukrową
Podstawowe narzędzia do dekoracji tortów
Konkurs dekoracji tortów – co warto wiedzieć
Tłuszcz roślinny w dekoracji tortów
Problemy z tynkiem
Pęcherze pod masą cukrową
Gdzie przechowywać papier waflowy
Byłaś na szkoleniu?
Jeśli byłaś w tym roku na szkoleniu stacjonarnym u jednego z naszych instruktorów, to mamy dla Ciebie niespodziankę: darmowy, miesięczny dostęp do tutoriali naszego instruktora!
Załóż darmowe konto lub zaloguj się aby uzyskać dostęp!