Szukaj

Subskrypcja

W tej kategorii znajdują się tutoriale płatne czyli te dostępne dla subskrybentów Akademii. Projekty dla początkujących i zaawansowanych, solidna wiedza o konstrukcji i ulotna dusza dekoratorska. Świetne sesje na żywo z naszymi instruktorami i wiele więcej!

Tutoriale

Przepisy

Mus z serka philadelphia
Mus z serka Philadelphia
Tort musowy Reeses Pieces
Tort musowy Reeses Pieces
Tort musowy z chrupką orzechową
Tort musowy z chrupką orzechową
Bourbon ganache
Whiskey ganache do makaroników
Tort musowy z chrupką pistacjową
Tort musowy z chrupką pistacjową
tort musowy z jabłkami w karmelu
Tort musowy z jabłkami w karmelu
Chrupka malinowa do tortu
Chrupka malinowa
Czekoladowe makaroniki
Czekoladowe makaroniki
Mus piernikowy
Mus piernikowy
Prażynka orzechowa
Prażynka orzechowa
Żelka pomarańczowa
Dwuwarstwowa żelka pomarańczowa
Prażynka pomarańczowa
Prażynka pomarańczowa
Żelka jeżynowo borówkowa
Żelka jeżynowo borówkowa
Orzechowy ganache
Orzechowy ganache
Chrupka warstwa do tortów owocowych
Chrupka warstwa do tortów owocowych
Prażynka karmelowa
Prażynka karmelowa
chrupka pistacjowa do tortu
Prażynka pistacjowa do tortu

Dołącz do nas!

Akademia Tortu logo Round
Abonament już od 58zł/mc

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Reklama

Artykuły

Co zrobić z białek

Co zrobić z białek?

Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co

Więcej »

Reklama

PDF

Subskrypcja

7 zł

Twoje dane
Imię *
Nazwisko *
Kierunkowy *
Telefon *
Email *
Potwierdź email *
Hasło *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Potwierdź hasło *
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.

Zaloguj się

Jadalna krepina