Orzechowy ganache

O autorze

Ewa Wajs jest włascicielką pracowni Mielone Migdały w Wolsztynie. To autorski koncept pracowni, w której dekoracje na torty powstają na Waszych oczach. Torty, słodkie stoły, makaroniki – wszystko wykonane z wysokiej jakości naturalnych składników.W 2020 Ewa została jedną z finalistek Słodkich Oskarów Akademii Tortu w kategorii Osobowość Roku!
Orzechowy ganache

Orzechowy ganache

Absolutnie doskonałe nadzienie do makaroników autorstwa Ewy Wajs z Pracowni Mielone Migdały! Orzechowy ganache o aksamitnej konsystencji, idealnych proporcjach i obłędnym smaku. Czekoladowo-śmietankowy z wyraźnym orzechowym aromatem – to będzie Wasz nowy makaronikowy hit!

Oczywiście wiadomo, że makaroniki są kapryśne i wysoko stawiają poprzeczkę, jednak kto raz zatraci się w ich tworzeniu, nie chce już zrezygnować. Są idealne na prezent, na słodki stół, do boksów, na dekorację i samodzielnie!

Mistrzyni Ewa Wajs upiekła setki tysięcy makaroników i jest ich niekwestionowaną królową. Jej makaroniki są perfekcyjne w każdym calu, zarówno na oko, jak i w smaku. Koniecznie wypróbujcie to nadzienie!

Ten przepis jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Najnowsze tutoriale