Makaroniki od a do z

O autorze

Ewa Wajs jest włascicielką pracowni Mielone Migdały w Wolsztynie. To autorski koncept pracowni, w której dekoracje na torty powstają na Waszych oczach. Torty, słodkie stoły, makaroniki – wszystko wykonane z wysokiej jakości naturalnych składników. W 2020 Ewa została jedną z finalistek Słodkich Oskarów Akademii Tortu w kategorii Osobowość Roku!
Makaroniki od a do z

Jak zrobić makaroniki

Makaroniki to chyba najbardziej kapryśne ciasteczka w historii świata. Potrafią udać się za pierwszym razem, by potem za każdym kolejnym psuć się i doprowadzać do łez rozpaczy. I odwrotnie! Mogą nie udać się od razu, ale z każdą kolejną próbą wychodzić coraz lepiej.

Makaroniki uczą cierpliwości i pokory, a kiedy w końcu sukcesy zaczynają przekraczać ilość porażek człowiek zakochuje się w nich bez pamięci. 

Nasza makaronikowa mistrzyni Ewa Wajs upiekła setki tysięcy makaroników i jest ich niekwestionowaną królową. W sesji na żywo pokaże Wam wszystkie tajniki przygotowywania, pieczenia i szprycowania makaroników. Będziecie mogli robić wszystko krok po kroku razem z Ewą i piec własne mini cudeńka.

Przepis, proces, triki i odpowiedzi na nurtujące Was pytania – czy można chcieć więcej?

Czego się nauczysz

Jaki sprzęt jest potrzebny do przygotowania makaroników
Jakich składników użyć do przygotowania makaroników
O odpowiedniej konsystencji cista na makaroniki
Jak szprycować makaroniki
Jak piec makaroniki

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email