Jadalny zamsz

O autorze

Jest zdobywczynią srebrnych i brązowych medali na Cake International w UK. Wszystkie jej torty są skromne. Nie lubi przepychu i właśnie to stara się pokazać w swoich pracach. Uważa iż prostota jest klasą samą w sobie. Uwielbia tworzyć torty ślubne a od niedawna jej pasją jest tworzenie pralin i czekolad! Żaneta oferuje szkolenia indywidualne, na których z chęcią pokaże Wam jak przygotować różne słodkości.
Jadalny zamsz

Jak zrobić jadalny zamsz

Jadalny zamsz jest naprawdę śliczny i pokryte nim torty, torty musowe czy monoporcje, wywołują zawsze efekt wow! To nieoczywista struktura, matowa i aksamitna na oko, łatwa do kolorowania i nadająca zupełnie nowy wymiar zwykłym wypiekom. Z naszej ankiety wynika, że na sesję o jadalnym zamszu bardzo wszyscy czekaliście – na szczęście jest już tuż tuż!

W lutym nasza ekspertka Żaneta zaprosi nas na spotkanie z jadalnym zamszem i pokaże, jak przygotować jadalny zamsz w domu. Oczywiście można go kupić w sklepie w formie sprayów w rozmaitych kolorach, ale jak łatwo się domyślić, przygotowanie go samemu jest znacznie korzystniejsze finansowo – a także lepsze dla środowiska i – prawdopodobnie – naszych organizmów :)

Szybka akcja zamszowania z Żanetą już niebawem, serdecznie zapraszamy!

 

 

Czego się nauczysz

Jak przygotować jadalny zamsz w domu.
Jak użyć aerografu do zamszowania tortów.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email