O autorze

Jowita swoją pasję i miłość do cukiernictwa rozpoczęła w 2014 roku w Cukierni Sowa. Jest samoukiem i zajmuje się sugarcraftingiem od 6 lat. W 2017r zajęła I miejsce w Mistrzostwach Polski w Dekoracji Tortów Expo Sweet. Wygrana umożliwiła jej start w Mistrzostwach Świata w Dekoracji tortów w Mediolanie, gdzie zdobyła brązowy medal. W lutym 2018 roku była członkiem jury w Mistrzostwach Europy w Dekoracji tortów Expo Sweet. W 2019 obroniła tytuł Mistrza Polski w dekoracji tortów, co ponownie zagwarantowało jej możliwość reprezentowania Polski na Mistrzostwach Świata w Mediolanie, gdzie tym razem zdobyła złoto i tytuł Mistrza Świata w dekoracji tortów! W 2020 Jowita została jedną z finalistek Słodkich Oskarów Akademii Tortu w kategorii Osobowość Roku!

Myszka z masy cukrowej

Modelowanie figurek w sesji na żywo z Jowitą Woszczyńską, która jest już dostępna dla subskrybentów Akademii Tortu!

Jowita na przykładzie myszki, omówiła i pokazała nam podstawy modelowania figurek z różnych mas cukrowych!

Czego się nauczysz

Co warto wiedzieć o masach do modelowania figurek.
Podstawowe narzędzia do modelowania figurek.
Jak barwić masę do modelowania figurek.
Jadalna glazura - do czego i jak jej użyć.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email