Nie wyobrażam sobie nic bardziej wiosennego niż kwitnące forsycje. Przebiśniegi i krokusy należą jeszcze do zimy, ale złocące się forsycje to już stuprocentowy znak wiosny! Idealny motyw na wszelkie wiosenne torty i do wielkanocnych aranżacji, na świąteczny stół, dla amatorów ogrodnictwa i zapalonych działkowiczów.
Gałązka forsycji z opłatka to temat naszego spotkania z mistrzynią tej techniki: Beatą Tomasiewicz. Nauczymy się modelować delikatne płatki i umieszczać je na gałązce. Serdecznie polecamy – przydadzą się Wam już w nadchodzących tygodniach!
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!
Oferujemy profesjonalne kursy i instruktaże video. Wszystko o tortach i ich zdobieniu: szczegółowo i po polsku! Rzetelne szkolenie za minimalne pieniądze. Dostęp do wiedzy w dowolnie wybranym momencie, w zaciszu własnego domu!