Prażynka karmelowa, czyli chrupka warstwa w torcie to coś, co we mnie wywołuje wrażenie przyjemnej niespodzianki. Torty na ogół są miękkie i raczej rozpływają się w ustach, niż stawiają opór i ta niespodziewana warstwami chrupania daje dodatkowe przyjemne doznanie. Prażynka karmelowa przydaje się również do monoporcji i musów, które są idealnym składnikiem do urozmaicenia słodkiego stołu!
Chrupka, nomen omen, musi być chrupiąca ale także smakiem dopasowana do całej kompozycji. Tutaj, Ania Bilik, prezentuje chrupkę karmelową, idealną do tortów czekoladowych i pokrewnych. Dziękujemy!
Prażynka karmelowa moim zdaniem jest również świetna do wyjedzenia bez tortu. Zróbcie od razu dwie!
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!