black Friday

-20%

KOD: BF2021

koniec za

Godziny
Minuty
Sekundy

O autorze

Kasia z zawodu jest ogrodnikiem i uwielbia pracę z kwiatami. Od lat piecze torty ale nigdy nie myślała, że zostanie cukiernikiem. Cztery lata temu jej zamiłowanie do florystyki przerodziło się w pasję do kwiatów z masy cukrowej. Jej kwiaty cukrowe to małe dzieła sztuki, które do złudzenia przypominają te żywe. Dzisiaj jest ambasadorem firmy Saracino a jej tutoriale często publikowane są w branżowych magazynach cukierniczych, miedzy innymi Cake Masters Magazine.

Margaretki z masy cukrowej

Margaretki z masy cukrowej – idealne ozdoby na wiele okazji! Białe są symbolem niewinności i częstą ozdobą chrztów, komunii, czy ślubów. W naturze margaretki występują w różnych kolorach, tym bardziej więc są idealnym kwiatem do dekoracji, bo ich barwę można dopasować do okazji, czy motywu imprezy.

Margaretki są kwiatami pełnego rozkwitu lata, wtedy jest ich najwięcej w ogrodach, ale są tak lubianą rośliną, że znajdują amatorów o każdej porze roku. Maja w sobie prostotę i wdzięk, będą znakomitą dekoracją w wersji solo, łatwo też odnajdują się w większych bukietach, czy kompozycjach i są świetnym tem dla innych dekoracji. 

Jak zrobić margaretki z masy cukrowej krok po kroku pokazuje Kasia Koczorowska!

Czego się nauczysz

Jakich użyć narzędzi.
Jak przygotować masę do modelowania płatków.
Jak zrobić margaretki z masy cukrowej.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

koniec za

Godziny
Minuty
Sekundy