20% OFF

Kod: BF2020

Dni
Godziny
Minuty
BeataMielcarek-TortzJemiołaBG-s
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Tort z jemiołą z masy cukrowej

Kto nie ma w Święta jemioły, ten przez cały rok jest goły – jak twierdzi przysłowie. Chyba więc nie macie wyboru i musicie zrobić taki tort!

Magiczną moc jemioły znali już Celtowie, ich zdaniem broniła przed demonami i złymi mocami – kolejny powód do zmierzenia się z tym motywem. Napar z jemioły był znaną odtrutką, więc ten tort Wam z pewnością nie zaszkodzi. Czy nie pójdzie w boczki, tego nie gwarantuję …

Poza tym jemioła kojarzy nam się ze świąteczną magią pocałunków. Całujcie się więc do woli i pamiętajcie, że to, co się stało pod jemiołą, zostaje pod jemiołą !

W tym tutorialu Beata Mielcarek pokaże Wam jak przygotować piękny tort z tą właśnie magiczną jemiołą 🙂 

Beata Mielcarek

Beata Mielcarek

W 2014 roku, Beata, nie wiedząc nawet, że istnieją osobne masy do powlekania tortu czy modelowania figurek i kwiatów, zaczęła swoja przygodę z dekoracją tortów w stylu angielskim. Na początku traktowała to jako hobby i sposób na relax. Od tamtej pory wciąż doskonali swoje umiejętności a hobby przerodziło się w pasję i sposób na życie.

Beata zdobyła już liczne nagrody na konkursach dekoracji tortów – między innymi złoty medal w kategorii tortów ślubnych i brązowy w kategorii kwiatów cukrowych i Best in Class na Cork Sugarcraft Show, w Irlandii a także złoty, srebrny i brązowy  medal na konkursie Cake International w Anglii. Aktywnie bierze udział w konkursach dekoracji tortów w Wielkiej Brytanii i Irlandii a jej prace i tutoriale publikowane są w branżowych magazynach. Preferuje prace “z wolnej ręki” gdzie może dać upust swojej wyobraźni. Od tego roku jest również ambasadorem marki By Bora Sugar Paste.

Beata mieszka w Dublinie, gdzie prowadzi pracownię tortów artystycznych Cake ArtStudio.

Spis treści

Beata Mielcarek Tort z jemiołą

Materiały, których potrzebujesz

Tutorial

Jeśli chcesz uzyskać dostęp do treści, zostań subskrybentem

Tutoriale, które przydadzą Ci się do wykonania tego projektu

Przypnij na Pinterest!

Podziel się swoją opinią!

Marzysz o jakimś tutorialu? Interesują Cię szczegóły jakiejś techniki?
Pomóż nam zadecydować o czym ma być następny tutorial!
Zachęcamy do wypełnienia ankiety!

Jakie tutoriale chciałabyś / chciałbyś zobaczyć?
Które techniki interesują Ciebie najbardziej?
1442 osób oddało swój głos!

Jeśli masz jakieś wątpliwości odnośnie tutorialu, skorzystaj z czatu i nie bój się zapytać!

Podoba Ci się? Udostępnij!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Zobacz najnowsze tutoriale i przepisy

Krem maślany
Akademia Tortu O mnie


O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Podziel się swoją opinią!

Marzysz o jakimś tutorialu? Interesują Cię szczegóły jakiejś techniki?
Pomóż nam zadecydować o czym ma być następny tutorial!
Zachęcamy do wypełnienia ankiety!

Jakie tutoriale chciałabyś / chciałbyś zobaczyć?
Które techniki interesują Ciebie najbardziej?
1442 osób oddało swój głos!



Dołącz do Akademii Tortu!

Logo akademia tortu

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Sprawdź nasze subskrypcje i dołącz już dzisiaj!





Zajrzyj do sklepu Akademii Tortu






Nie możesz doczekać się nowych tutoriali?

Zapisz się na Newsletter, a dowiesz się o nowo dodanych materiałach w pierwszej kolejności! A jeżeli ci się znudzi, wypiszesz się jednym kliknięciem.

Logowanie

Dołącz do nas!

Akademia Tortu to miejsce dla wszystkich - dla amatorów, zaawansowanych i totalnie wkręconych w tortowanie! Subskrybując zyskujesz dostęp do wszystkich materiałów!