Dynie to prawdziwa jesień. A monoporcje dynie to bardzo pociągająca, słodka i apetyczna jesień, musicie mi to przyznać. Wyglądają czarująco, prezentują się pięknie solo i na słodkim stole. Zaczarują Wam jesień i poprowadzą ku zimie słodką ścieżką.
Monoporcje dynie to jesienna propozycja naszej ekspertki od ślicznych form: Żanety Wasilewskiej. W pojedynczej, dopracowanej formie monoporcji możemy wykorzystać dosłownie wszystko, na co mamy fantazję. W ślicznych dyniach Żanety kryje się chrupka orzechowa i żelka z czarnej porzeczki. Są otulone musem piernikowym i ozamszowane.
Monoporcje dynie nie są trudne do zrobienia, a ich urok skradnie serca Waszych bliskich i klientów. Żaneta pokaże nam dokładnie, jak je zrobić i opowie o możliwych modyfikacjach.
Będą świetnym deserem po kolacji, sprawdzą się też jako prezent, na słodkim stole, czy w witrynce – zrobią na pewno furorę tej jesieni.
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Z dumą prezentujemy prace, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego tutorialu!
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Dołącz do nas już dzisiaj!