
Jak przygotować ofertę świąteczną
Co roku z naszymi niezrównanymi ekspertkami zbieramy się do ujęcia w całość naszych przemyśleń na temat oferty świątecznej w naszych pracowniach i cukierniach. Ale sami
Jesień to chyba najbogatsza pora roku, jeśli myślimy o smakach. W ogrodach królują owoce a na straganach znajdziemy i późnoletnie truskawki, maliny, borówki i wczesne jeżyny, jabłka i gruszki. Oraz dynie. Wszędzie dynie. To pora intensywnego gotowania i wekowania, pora żelek o rozmaitych smakach, frużelin i orzechowych chrupek. Jesienne smaki nieodmiennie kojarzą się z bujnym bogactwem Natury.
Oczywiście nie uchronimy się też od powolnego umykania światła i pierwszych myśli o nadchodzącej zimnej porze. Zatem nieobce nam już będą czekoladowe, korzenne, kawowe klimaty, podnoszące na duchu i podtrzymujące piękną jesień po dobrej stronie mocy.
Bez wątpienia jesień najprzyjemniejsza będzie w parku i ogrodzie, a kiedy pogoda nie dopisze – w zaciszu kuchni, przy pachnącym cieście.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Co roku z naszymi niezrównanymi ekspertkami zbieramy się do ujęcia w całość naszych przemyśleń na temat oferty świątecznej w naszych pracowniach i cukierniach. Ale sami
Dołącz do nas już dzisiaj!
Oferujemy profesjonalne kursy i instruktaże video. Wszystko o tortach i ich zdobieniu: szczegółowo i po polsku! Rzetelne szkolenie za minimalne pieniądze. Dostęp do wiedzy w dowolnie wybranym momencie, w zaciszu własnego domu!