fbpx

O autorze

Jest zdobywczynią srebrnych i brązowych medali na Cake International w UK. Wszystkie jej torty są skromne. Nie lubi przepychu i właśnie to stara się pokazać w swoich pracach. Uważa iż prostota jest klasą samą w sobie. Uwielbia tworzyć torty ślubne a od niedawna jej pasją jest tworzenie pralin i czekolad! Żaneta oferuje szkolenia indywidualne, na których z chęcią pokaże Wam jak przygotować różne słodkości.

Jak zrobić praliny i czekolady

Jestem wielką fanką trendów powracających do naturalnych metod, domowych sposobów, umiejętności, które niegdyś były powszechne, a teraz zatraciły się w biegu, w dostępności wszystkiego w ogromnych ilościach, w pośpiechu.

Ręcznie robione praliny i czekolady są eleganckim, nawet wytwornym prezentem – na przykład dla weselnych czy komunijnych gości – ale mają w sobie serce, są wyrazem szczerego uczucia i zaangażowania.

W trakcie tej sesji na żywo Żaneta pokaże nam, jak zrobić w domu praliny i czekolady – na prezent, na imprezę, na słodki stół, na każdą okazję!

Czego się nauczysz

Jak rozpuścić czekoladę tak aby nie dopuścić do jej roztemperowania.
Jak temperować czekoladę.
Jakich użyć dodatków do czekolad.
Jak i czym barwić czekoladę.
Jak zapakować praliny i czekolady.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Galeria

Z dumą prezentujemy prace, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego tutorialu!

Elżbieta Hełmecka
Beata Niewiadomska
Beata Niewiadomska
Anna Wolnik
Anna Wolnik
Bożena Furdal
Anna Katarzyna Brodowska-Parchem
Anna Katarzyna Brodowska-Parchem
Anna Katarzyna Brodowska-Parchem
Ewelina Jankowicz
Ewelina Jankowicz

Chcesz zobaczyć więcej? Kliknij TUTAJ

Przypnij na pinterest