Prażynka pistacjowa musiała się wreszcie pojawić! Gdybyście nie zauważyli to pistacje robią ostatnio furorę w naszym tortowym świecie! Począwszy od kremu pistacjowego do przełożenia tortu, poprzez ganache pistacjowy do nadziewania makaroników a na serniku skończywszy. Przyznać się – każdy pewnie już zdążył spróbować pistacjowego sernika od Sugar Lady z przepisu, który okrzyknęliście najlepszym w 2020 na Słodkich Oskarach Akademii Tortu.
Do tego repertuaru nasza subskrybentka, Bożena Furdal, z pracowni tortów artystycznych Czekolady nie oszukasz, podrzuca Wam dzisiaj przepis na pistacjową chrupką warstwę do tortu! Dołączcie do Akademii Tortu i częstujcie się!
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!
Oferujemy profesjonalne kursy i instruktaże video. Wszystko o tortach i ich zdobieniu: szczegółowo i po polsku! Rzetelne szkolenie za minimalne pieniądze. Dostęp do wiedzy w dowolnie wybranym momencie, w zaciszu własnego domu!