Prażynka pistacjowa do tortu

O autorze

Właściciełka wymarzonej pracowni tortów artystycznych “Czekolady nie oszukasz”, gdzie łączy swoją słodką pasję z miłością do dzieci. Szczęśliwa żona i mama dwojga dzieci. Syn, Mateusz jest osobistym krytykiem kulinarnym, Zosia niezastąpionym menadżerem. Z wykształcenia kucharz i psycholożka, z zamiłowania entuzjasta słodkości w każdym formacie.

Prażynka pistacjowa do tortu

Gdybyście nie zauważyli to pistacje robią ostatnio furorę w naszym tortowym świecie! Począwszy od kremu pistacjowego do przełożenia tortu, poprzez ganache pistacjowy do nadziewania makaroników a na serniku skończywszy. Przyznać się – każdy pewnie już zdążył spróbować pistacjowego sernika od Sugar Lady z przepisu, który to okrzyknęliście najlepszym w 2020 na Słodkich Oskarach Akademii Tortu.

Do tego repertuaru nasza subskrybentka, Bożena Furdal, z pracowni tortów artystycznych Czekolady nie oszukasz, podrzuca Wam dzisiaj przepis na pistacjową chrupką warstwę do tortu! Dołączcie do Akademii Tortu i częstujcie się!

Ten przepis jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Najnowsze tutoriale