O autorze

Jest zdobywczynią srebrnych i brązowych medali na Cake International w UK. Wszystkie jej torty są skromne. Nie lubi przepychu i właśnie to stara się pokazać w swoich pracach. Uważa iż prostota jest klasą samą w sobie. Uwielbia tworzyć torty ślubne a od niedawna jej pasją jest tworzenie pralin i czekolad! Żaneta oferuje szkolenia indywidualne, na których z chęcią pokaże Wam jak przygotować różne słodkości.

Lizaki z izomaltu

W tej sesji na żywo, Żaneta Wasilewska pokaże Wam jak przygotować lizaki domowej roboty! Lizaki z karmelu, czyli isomaltu, idealnie nadają się jako upominki dla gości weselnych czy na dziecięce imprezy. Idealne są również lizaki jako dekoracja na tort. Można je wykonać na wiele sposobów a ich krystalicznie czysty kolor pozostawia szeroko otwarte drzwi do personalizacji.

Czego się nauczysz

Jak przygotować izomalt do lizaków.
Jakich użyć form.
Czym udekorować lizaki.
Jak zrobić lizaki z logo.
Jak zrobić lizaki z nadrukiem lub zdjęciem.
Jak zrobić lizaki z jadalnymi kwiatami.
Jak zabezpieczyć i przechowywać gotowe lizaki.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email