Przekładanie tortu bitą śmietaną ma swoich zaprzedanych zwolenników. Śmietana jest lekka, przyjemna w smaku, można ją trochę odsłodzić i uspokoić wyrzuty sumienia, a tort nadal jest pyszny!
Oczywiście, bitą śmietanę do przekładania tortów należy odpowiednio ustabilizować, aby wszystko razem nie popłynęło sobie, jak fale Dunaju. Odpowiednie przeliczenie proporcji żelatyny jest tu kluczowe! Często w Akademii powraca pytanie o idealny sposób na łączenie żelatyny z bitą śmietaną i jak to dobrze zrobić, aby masa wyszła gładka i zwarta.
Nasza nieoceniona ekspertka od bitej śmietany, Edyta Pałka, objaśni Wam wszystko w tym tutorialu i pokaże swój sposób na połączenie bitej śmietany z żelatyną tak, aby jak to mówi, nie było w niej ciompów!
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Dołącz do nas już dzisiaj!
Oferujemy profesjonalne kursy i instruktaże video. Wszystko o tortach i ich zdobieniu: szczegółowo i po polsku! Rzetelne szkolenie za minimalne pieniądze. Dostęp do wiedzy w dowolnie wybranym momencie, w zaciszu własnego domu!