Szukaj

Dziękujemy!

Twoje zamówienie zostało przyjęte!

Jak pracować z dyskami?

Specjalnie dla Ciebie przygotowaliśmy ten tutorial, w którym krok po kroku pokażemy Ci jak tynkować torty pracując z dyskami! Mamy nadzieję, że zaoszczędzą Ci wiele czasu i pomogą idealnie otynkować tort!

Inne tutoriale, które mogą Ci się przydadać

Podaruj znajomemu rabat!

Zniżka 10% dla Ciebie i zniżka 10% dla Twojego Znajomego!
Poleć nas swojemu znajomemu i uzyskaj rabat 10% do wydania w sklepie Akademii Tortu! 

Zadowolenie znajomego dokładamy gratis 😉

AkademiaTortu-Friends.jpg

Sprawdzone przepisy

Amerykański krem maślany
Amerykański krem maślany
Oszukany ganache z białej czekolady
Nadtynk czyli „Oszukany” ganache z białej czekolady
Krem maślany o smaku kawy
Krem maślany o smaku kawy
Krem 3m
Krem 3M
Krem maślany z karmelem
Krem maślany z karmelem
Czekoladowy krem maślany
Czekoladowy krem maślany
Ganache z masłem
Ganache z masłem
Krem maślany z mlekiem skondensowanym
Krem maślany na mleku skondensowanym
krem maślany na bezie szwajcarskiej
Krem maślany na bezie szwajcarskiej
Czekoladowy ganache
Czekoladowy ganache

Zaloguj się

Magdalenki pistacjowe