Szukaj

Tynkowanie tortu

Tynkowanie tortu to proces nakładania warstwy odpowiedniego kremu na zewnętrzną powierzchnię tortu.

Podstawą estetycznie wyglądającego tortu jest właśnie jego ładne otynkowanie, o czym obszerniej opowiadamy w kolekcji poniższych tutoriali i artykułów.

Przepisy

Amerykański krem maślany
Amerykański krem maślany
Krem maślany z karmelem
Krem maślany z karmelem
Czekoladowy krem maślany
Czekoladowy krem maślany
Ganache z masłem
Ganache z masłem
Krem maślany z mlekiem skondensowanym
Krem maślany na mleku skondensowanym
krem maślany na bezie szwajcarskiej
Krem maślany na bezie szwajcarskiej
Czekoladowy ganache
Czekoladowy ganache

Artykuły

Rodzaje kremów cukierniczych
Rodzaje kremów cukierniczych 
Jaki tynk pod masę cukrową
Jaki tynk pod masę cukrową

Dołącz do nas!

Akademia Tortu logo Round
Abonament już od 58zł/mc

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Reklama

Artykuły

Co zrobić z białek

Co zrobić z białek?

Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co

Więcej »

Reklama

PDF

Tynkowanie tortu

7 zł

Twoje dane
Imię *
Nazwisko *
Kierunkowy *
Telefon *
Email *
Potwierdź email *
Hasło *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Potwierdź hasło *
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.

Zaloguj się

Jadalna krepina