
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Do dekoracji babeczek nadają się wszystkie kremy o stabilnej strukturze. Ładnie wyciśnięty i ozdobiony krem nie może się rozjechać, musi ładnie wyglądać i dobrze trzymać kształt poza lodówką. Smak kremu do dekoracji babeczek powinien dobrze grać ze smakiem ciasta – albo je uzupełniać, albo podbijać, ale zawsze pasować i nie wprowadzać dysonansu. Smaku babeczek mamy ogromną ilość, o smakach kremów nie wspominając, kombinacji jest więc nieskończenie wiele – jednak wybór kremu do dekoracji babeczek nie różni się wiele od wyboru kremu do tortu :)
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!