fbpx

Krem z mascarpone

Krem z mascarpone jest medium absolutnie uniwersalnym. W zależności od planowanego wykorzystania – lub własnych preferencji smakowych – można przygotować krem gęstszy, albo bardziej puszysty, lekki jak chmurka, albo stabilny i łatwy do formowania.

Krem z mascarpone łatwo przyjmuje dowolne w zasadzie smaki i ma grono zaprzedanych fanów.

Kremy z mascarpone przygotowujemy ze schłodzonych składników i uważamy, żeby za długi ich nie ubijać – mogą się zwarzyć.

Tutoriale, które mogą Ci się przydać

Artykuły, które mogą Ci się przydać

Najnowsze tutoriale

Dołącz do Akademii Tortu!

Akademia Tortu

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Sprawdź nasze subskrypcje i dołącz już dzisiaj!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Zajrzyj do sklepu Akademii Tortu

Zainspiruj się!

CakeRoom.pl-Logo-Rnd.png

Co nowego na Blogu

Tort ślubny
Blog
Magda Kubiś

Jak zaprojektować tort ślubny

Sezon ślubny trwa oczywiście cały rok, ale jednak w ciepłych miesiącach, od maja do września, przypada jego kulminacja. Co roku w naszych pracowniach przewijają się

Czytaj więcej »