Beza

Beza jest księżniczką i choć wydaje się prosta w obsłudze, przysłowiowe ziarnko grochu może przeszkodzić jej w osiągnięciu idealnego wyglądu. Szczegółowy, sprawdzony przepis, znajomość własnego piekarnika i cierpliwość na każdym etapie doprowadzą Was do oczekiwanego sukcesu!

Beza znajduje wiele zastosowań w cukiernictwie. Szczytową jej formą jest oczywiście beza Pavlova podawana z lekkim kremem i owocami. Bardzo dużą popularnością cieszą się lizaki bezowe, szczególnie jako drobne upominki dla gości, czy dekoracje na tort. Często znajdziemy je również na słodkich stołach, w towarzystwie mini bezików. Miniaturowe beziki są rewelacyjną dekoracją, a wrzucone do woreczka stanowią słodki i uroczy prezent.

W Akademii znajdziesz sprawdzone przepisy na dobrze wysuszoną bezę w wersji XL, M i XS ;)

Tutoriale, które mogą Ci się przydać

Artykuły, które mogą Ci się przydać

Zobacz Najnowsze tutoriale

Dołącz do Akademii Tortu!

AkademiaTortu-LogoRound.png

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Sprawdź nasze subskrypcje i dołącz już dzisiaj!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Zajrzyj do sklepu Akademii Tortu

Zainspiruj się!

CakeRoom.pl-Logo-Rnd.png

Co nowego na Blogu