O autorze

Właściciełka wymarzonej pracowni tortów artystycznych “Czekolady nie oszukasz”, gdzie łączy swoją słodką pasję z miłością do dzieci. Szczęśliwa żona i mama dwojga dzieci. Syn, Mateusz jest osobistym krytykiem kulinarnym, Zosia niezastąpionym menadżerem. Z wykształcenia kucharz i psycholożka, z zamiłowania entuzjasta słodkości w każdym formacie.

Jak wykorzystać szablony kulinarne w dekoracji tortów

Szablony kulinarne, czyli gotowe wzory wycięte z cienkiego tworzywa, pozwalają szybko dekorować wypieki i są wielkim ułatwieniem w dekorowaniu, zwłaszcza dla początkujących, ale nie tylko!

Bożena Furdal zaprasza nas na bardzo inspirujący tutorial o trzech różnych możliwościach wykorzystywania szablonów w dekorowaniu tortów. Jak z szablonami kulinarnymi współpracuje aerograf, jak można je wykorzystać do malowania na sucho i na mokro, a jak zastosować do pracy z kremem czy lukrem królewskim.

Szablony kulinarne są poręczne, przydatne i na pewno znajdziecie dla nich ciekawe zastosowanie. Dodatkowo, kiedy już zagustujecie w ich stosowaniu, pamiętajcie, że przy pomocy plotera możecie przygotować sobie własny szablon, konkretnie pod potrzeby danego projektu.

Czego się nauczysz

Jakie wykorzystać szablony kulinarne przy malowaniu aerografem.
Jakie wykorzystać szablony kulinarne do malowania i pudrowania.
Jakie wykorzystać szablony kulinarne do malowania do pracy z kremem, ganache lub lukrem królewskim.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Galeria

Z dumą prezentujemy prace, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego tutorialu!

Anna Katarzyna Brodowska-Parchem
Jadwiga Jaroszewicz
Edyta Pałka

Chcesz zobaczyć więcej? Kliknij TUTAJ

Przypnij na pinterest