20% OFF

Kod: BF2020

Dni
Godziny
Minuty
Aerograf cukierniczy
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Aerograf cukierniczy od A do Z

Piękne obrazki, wzory, cieniowanie, całe arcydzieła malowane na masie, albo opłatku, ozdabianie ciasteczek – te wszystkie techniki stoją przed Wami otworem. Aerograf jest narzędziem dającym wiele możliwości: można stworzyć idealne napisy dzięki gotowym wzorom, albo puścić wodze fantazji i talentu, malując pejzaże, postaci, czy choćby kwiaty.

Dodatkowa zabawa z barwnikami pozwala na wyczarowanie ciekawych połączeń kolorystycznych i niepowtarzalnych motywów. 

Tajniki aerografu objaśni Wam w sesji online Monika Siewert-Bytow – mistrzyni tej maszyny i wielbicielka słodkiego malowania.

Dowiecie się między innymi, jak rozróżnić modele aerografów, o co chodzi z kompresorem, co trzeba wiedzieć o barwnikach, a także wypełniając quiz poznacie, jaki aerograf jest odpowiednim sprzętem dla Was. 

Monika Siewert – Bytow od 6 lat rozwija zdolności dekoratorskie. Jak większość zaczynała w zaciszu domowej kuchni. Od kilku lat idzie przez życie z aerografem w ręku. Monika jest laureatką wielu medali, między innymi Złoto w kategorii tort miniaturowy, oraz srebro w kategorii obraz w Essen (2019 r.), Złoto i the best in class w kategorii miniatury, oraz brąz w kategorii ciastka w Cork (2019 r.)

Monika specjalizuje się w aerografii i cukrowej miniaturze. Prowadzi szkolenia na których poza nauką obsługi i malowania próbuje też zarazić miłością do tej niesamowitej techniki.

Spis treści

aerograf cukierniczy

Czego się nauczysz?

Uzyskasz wiedzę na temat podstaw i wielu dodatkowych, ciekawych trików, które ułatwiają życie! 

Materiały, których potrzebujesz

Skorzystaj z rabatów u naszych partnerów

Obejrzyj materiał szkoleniowy

Przypnij na Pinterest!

Aerograf cukierniczy

Podziel się swoją opinią!

Marzysz o jakimś tutorialu? Interesują Cię szczegóły jakiejś techniki?
Pomóż nam zadecydować o czym ma być następny tutorial!
Zachęcamy do wypełnienia ankiety!

Jakie tutoriale chciałabyś / chciałbyś zobaczyć?
Które techniki interesują Ciebie najbardziej?
1442 osób oddało swój głos!

Jeśli masz jakieś wątpliwości odnośnie tutorialu, skorzystaj z czatu i nie bój się zapytać!

Podoba Ci się? Udostępnij!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Zobacz najnowsze tutoriale i przepisy

Krem maślany

3 odpowiedzi

    1. Można ale trzeba mieć wprawę. Nie malować tortu wyjętego z lodówki, maluj ona świeżo. I delikatnie, bo jak sikniesz mocno dyszą to się skropli.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Akademia Tortu O mnie


O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Podziel się swoją opinią!

Marzysz o jakimś tutorialu? Interesują Cię szczegóły jakiejś techniki?
Pomóż nam zadecydować o czym ma być następny tutorial!
Zachęcamy do wypełnienia ankiety!

Jakie tutoriale chciałabyś / chciałbyś zobaczyć?
Które techniki interesują Ciebie najbardziej?
1442 osób oddało swój głos!




Dołącz do Akademii Tortu!

Logo akademia tortu

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Sprawdź nasze subskrypcje i dołącz już dzisiaj!





Zajrzyj do sklepu Akademii Tortu



Dołącz do Akademii Tortu!

AkademiaTortu-LogoRound.png

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Sprawdź nasze subskrypcje i dołącz już dzisiaj!




Nie możesz doczekać się nowych tutoriali?

Zapisz się na Newsletter, a dowiesz się o nowo dodanych materiałach w pierwszej kolejności! A jeżeli ci się znudzi, wypiszesz się jednym kliknięciem.

Logowanie

Dołącz do nas!

Akademia Tortu to miejsce dla wszystkich - dla amatorów, zaawansowanych i totalnie wkręconych w tortowanie! Subskrybując zyskujesz dostęp do wszystkich materiałów!