
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Można by przypuszczać, że słodkie przepisy dla dzieci nie różnią się niczym od innych – z wyjątkiem przepisów z alkoholem, ma się rozumieć. Jednak praktyka zawodowa wskazuje na to, że dzieci jako grupa konsumentów wolą na ogół pewne smaki i formy bardziej niż inne. Na przykład muffiny czy babeczki znacznie bardziej nadają się dla dzieci niż piętrowe sztywne torty – łapie się ją w rękę i ucieka, co trudno jest uczynić z wielkim tortem ;) Podobnie bywa z kremami, a już na sto procent z kolorami! Z bardzo rzadkimi odstępstwami od tej normy jedzenie pokarmów wściekle różowych albo niebieskich jest przeznaczone dla dzieci, prawda?
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!