Żelka mango z owocu ociekającego słońcem, ciepłymi krajami, szumem fal o zmierzchu!
Znam takie wywrotowe elementy, które gardzą mango, ale szczęśliwie są w mniejszości i można im jedynie po cichu współczuć ;)
Smak mango jest od jakiegoś czasu bardzo popularny. Mamy lody mango, sorbety, cukierki, musy i soki, galaretki i koktajle. Warto sięgać po mangowe klimaty, bo smak tego owocu jest charakterystyczny i fajnie komponuje się z wszystkimi podstawami: czekolada, wanilia, biszkopcik :) Pulpa mango idealnie nadaje się do przygotowania żelki mango do tortu!
Sprawdzonym przepisem na żelkę mango podzieliła się z nami Marlena Doroś. Dziękujemy!
Zacznij od zaopatrzenia się w pomocny sprzęt! Pamiętaj, że mając aktywną subskrypcję w naszej Akademii, wszystko, co potrzebne możesz kupić z rabatem w naszych partnerskich sklepach.
15 minut
1 żelka fi15
Żelka do tortu
Podoba Ci się?
Kliknij w gwiazdkę!
Średnia 4 / 5. Ilość głosów 2298
Nikt jeszcze nie oddał głosu! Bądź pierwsza(y)!
*Niektóre z linków pojawiających się w tym tekście to linki afiliacyjne. Działają one w ten sposób, że Akademia Tortu otrzyma drobną prowizję, jeśli po kliknięciu w taki link dokonacie zakupu. Dzięki takim zakupom wiem, że nasze rekomendacje są dla Was wiarygodne, a cena, jaką zapłacicie oczywiście w ogóle się nie zmieni! Akademia poleca i linkuje wyłącznie te produkty, które są przez nas osobiście sprawdzone i przetestowane.
2 Responses
Witam, zabraknie mi pulpy mango, zastanawiam się czy można uzupełnić resztę gramatury pulpa marakui?
Pewnie!