Ganache piernikowy to doskonały sposób na wzbogacenie smaku tradycyjnych makaroników. Dodaje im oryginalnego smaku i zapachu, który jest idealny na świąteczne spotkania rodzinne.
Makaroniki, czyli słynne francuskie ciasteczka z migdałów, stały się w ostatnich latach bardzo popularne w Polsce. Ich delikatna struktura i różnorodność smaków, które zapewnia im odpowiednio dobrane nadzienie, sprawiają, że są one idealną przekąską na każdą okazję. Ganache piernikowy idealnie pasuje do makaroników, ponieważ dodaje im wyjątkowego, świątecznego aromatu.
Zacznij od zaopatrzenia się w pomocny sprzęt! Pamiętaj, że mając aktywną subskrypcję w naszej Akademii, wszystko, co potrzebne możesz kupić z rabatem w naszych partnerskich sklepach.
15 minut
około 50 makaroników
Ganache
Podoba Ci się?
Kliknij w gwiazdkę!
Średnia 5 / 5. Ilość głosów 2526
Nikt jeszcze nie oddał głosu! Bądź pierwsza(y)!
*Niektóre z linków pojawiających się w tym tekście to linki afiliacyjne. Działają one w ten sposób, że Akademia Tortu otrzyma drobną prowizję, jeśli po kliknięciu w taki link dokonacie zakupu. Dzięki takim zakupom wiem, że nasze rekomendacje są dla Was wiarygodne, a cena, jaką zapłacicie oczywiście w ogóle się nie zmieni! Akademia poleca i linkuje wyłącznie te produkty, które są przez nas osobiście sprawdzone i przetestowane.