Krem do makaroników

Krem do makaroników jest produktem tworzonym do pary – musi pasować do smaku i koloru upieczonych korpusów – albo one muszą pasować do kremu, od czegoś trzeba zacząć! Z makaronikami jest na ogół tak, że przygotowujemy je pod kolor, a więc krem do makaroników będzie planowany kolorystycznie.

Jak zrobić makaroniki – ich wszystkie tajniki kapryśnych i ślicznych ciasteczek przedstawi Wam w tutorialu ich królowa Ewa Wajs, a tutaj zgromadzimy dla Was wszystkie propozycje na krem do makaroników. Wiadomo, że nie może on być zbyt wodnisty, raczej celujemy w sprężyste i dość zwarte masy, puszyste ale sztywne, aby ciasteczko ładnie się „złapało” i nabrało odpowiedniego ciężaru i struktury.

Tutoriale, które mogą Ci się przydać

Artykuły, które mogą Ci się przydać

Najnowsze tutoriale

Dołącz do Akademii Tortu!

Akademia Tortu

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Sprawdź nasze subskrypcje i dołącz już dzisiaj!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Zajrzyj do sklepu Akademii Tortu

Zainspiruj się!

CakeRoom.pl-Logo-Rnd.png

Co nowego na Blogu